Innohome Liesivahti estää liesipalot tehokkaasti normaalia ruoanlaittoa häiritsemättä.

Tuoteinfo

Innohome Liesivahti estää liesipalot tehokkaasti normaalia ruoanlaittoa häiritsemättä. Liesivahti on joka keittiön liesiturvalaite, joka suojaa kotien palovaarallisinta aluetta ja se voidaan asentaa liesituulettimen alapinnalle,  seinälle tai kattoon.

Liesivahti hälyttää havaitessaan vaarallisen korkean lämpötilan liedellä ja jos tilanteeseen ei puututa, sammuttaa lopulta liedeltä virran näin estäen tulipalon syttymisen. Innohome Liesivahti hälyttää jo ennen kuin normaali palovaroitin ja sammuttaa lieden silloin, kun et itse ole paikalla sitä tekemässä tai siihen pysty.
Lämpöanturi oppii käyttäjän aiheettomien hälytysten kuittauksien perusteella ja säätää hälytysherkkyyttä sopivammaksi.

Liesivahdin paikallaanolovarmistus estää lieden käytön, jos älylämpöanturi on siirretty paikaltaan. Laitteessa on myös automaattinen vikadiagnostiikka, joka tarkistaa järjestelmätoiminnan joka kerta, kun liettä käytetään. Liesivahti sopii käytettäväksi kaikkien sähköliesien kanssa, ja sen asentamiseen tarvitaan sähkömies.

Hinta: n. 300€

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

Scroll to Top