Helposti ilman ruuveja tai työkaluja kiinnitettävä tukikahva. Pituussäätö 440-565 mm välillä.

Tuoteinfo

Siirrettävät pikakahvat tarjoavat oivan vaihtoehdon kiinteille kahvoille tiloissa, joissa ei ole mahdollista tai sallittua käyttää ruuvikiinnitystä. Pikakahvan avulla on myös helppo kokeilla ja testata kiinteiden kahvojen lopulliset sijoituspaikat. Patentoituun imukuppitekniikkaan perustuvat pikakahvat kiinnittyvät erityisen hyvin kylpyhuonelaattoihin, ns. hengittämättömiin pintoihin, kuten tiskipöydät, lasi ja pleksi sekä sileisiin teräspintoihin.

Irrotettava pikakahva on helppo ottaa vaikka matkalle mukaan.

Kaikissa malleissa on vakiona turvatunnistin, joka ilmoittaa, mikäli imukuppiosan imuteho on heikentynyt. Kahvaan saa myös lisäturvaa tuovan kiristyssalvan lukon, jolloin kahvan kiinnitystä ei voi vahingossa avata. Lukot on valmistettu biohajoavasta PLA-muovista. Metalliosat ja avain on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Kaikki ROTH-Mobeli-tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja testattu TÜV-standardien mukaisesti.

Hinta: 272,80 €
Lisätietoa: 

 

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palauteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

Scroll to Top