Vivago DOMI -älyturvapuhelin tukee turvallista ja itsenäistä asumista kotona.

Tuoteinfo

Vivago DOMI toimii tavallisen turvapuhelimen tavoin, mutta tämän lisäksi palvelu hälyttää tarvittaessa automaattisesti apua sekä kerää reaaliaikaista tietoa käyttäjän hyvinvoinnista. Vivago DOMI oppii tuntemaan käyttäjänsä normaalin vuorokausirytmin ja reagoi hyvinvoinnissa ja toimintakyvyssä tapahtuviin muutoksiin.

Ainutlaatuinen Vivago DOMI -älyturvapuhelin huolehtii kotona asuvan turvallisuudesta jopa silloin, kun hän ei itse pysty hälyttämään apua esim. tajuttomuuden sattuessa. Palvelun lähettämät hälytykset ja ilmoitukset voinnin muutoksista voidaan ohjata suoraan omaiselle. Hälytystilanteessa omainen voi avata puheyhteyden suoraan kotona asuvan Vivago DOMI -älyturvapuhelimeen.

Kotona asuminen on turvallista entistä pidempään, kun saatavilla on tarpeeseen sopivaa ja luotettavaa apua – ajasta ja paikasta riippumatta.

Hinta: DOMI-palvelun hinta vähintään vuodeksi 50 €/kk, tai 6 kk 55 €/kk
Lisätietoa: www.vivago.fi

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

Scroll to Top