Talustus- ja siirtovyö on apu turvalliseen talutus- ja siirtotoimintaan.

Tuoteinfo

Oivallinen apu turvalliseen talutus- ja siirtotoimintaan. Tarranauhaisen säädettävyyden ansiosta sopii useimmille käyttäjille, antaen tarvittavan tuen ergonomisesti.

Vyön voi pukea esimerkiksi hoitajalle, jolloin asiakas pystyy omilla käsivoimillaan osallistumaan nousutilanteeseen ja hoitaja pystyy molemmilla käsillä avustamaan asiakasta. Vastaavasti vyön voi pukea asiakkaalle, jolloin hoitaja saa tukevan otteen asiakkaasta, jolloin ei vahingossakaan tule revittyä vaatteista. Kävelytilanteissa vyö voi olla esimerkiksi hoitajan päällä, ja asiakas/asiakkaat voivat kävellä hoitajan vierellä pitäen samalla vyön kahvasta kiinni ja saaden näin tukea kävelemiseen.

Hinta: 59,50 

Lisätietoa: https://www.puhla.com/tuote/talutus-ja-siirtovyo/

 

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

Scroll to Top