ApuSylvi on kotimainen käsityö- ja askartelukehys, joka helpottaa käsitöiden tekemistä ja mahdollistaa käsityöt kaikille. Se toimii kehyksenä monenlaisille käsitöille, pitäen työt paikoillaan ja mahdollistaen työskentelyn, jopa yksikätisesti.

Tuoteinfo

ApuSylvin avulla voit kirjoa, virkata, tehdä kanava-, vohveli- ja helmitöitä ja paljon muuta! ApuSylvin avulla työskentely on helpompaa, kun työ on hyvin esillä. Työ pysyy kiinnitettynä ApuSylviin myös silloin kun et sitä käytä ja voit helposti jatkaa työskentelyä siitä mihin jäit.

Kiinnitä työ ApuSylviin mukana tulevilla isopäisillä ApuSylvi-neuloilla, joihin on helppo tarttua myös heikommilla käsillä. Rimat pitävät langat sopivan kireällä ja säädettävillä kuminauhoilla säädät rimojen kireyttä.

ApuSylvin kaarimainen muoto mahdollistaa sen käytön molemmin päin riippuen työstäsi! Kuperalla puolella työ on hyvin esillä ja koveralla puolella pystyt työskentelemään myös työn alapuolelta.

ApuSylvi pakettiin kuuluu kuvitetut ohjeet yleisimpien käsitöiden tekemiseen, sekä käyttöohjevideot, joten pääset nopeasti alkuun. Saatavilla myös valmiita käsityöpohjia tarvikkeineen, jotta pääset heti tekemään.

Lisätiedot, vinkit ja ohjeet:
Kotisivut: http://www.apusylvi.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/ApuSylvi/
Instagram: https://www.instagram.com/apusylvi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgE1-ZM9ntVXdnB8o_5G1Lw
Verkkokauppa: https://holvi.com/shop/apusylvi/

Tilaukset: 041 442 8121 (Pirkko Suvanto) tai sähköpostitse pirkko.suvanto@apusylvi.fi. Tilauksen voit tehdä myös verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta osoitteessa www.apusylvi.fi, tai suoraan verkkokaupassa: https://holvi.com/shop/apusylvi/
 

Hinta 149€ (sis. toimituskulut)

Mikäli haluat sopia osamaksusta, ota yhteyttä: 041 442 8121 (Pirkko Suvanto) tai pirkko.suvanto@apusylvi.fi

Yhteystiedot
Pirkko Suvanto
Terapiapaikka Ky
041 442 81 21
Väinönkatu 38b 36
40100 Jyväskylä
pirkko.suvanto@apusylvi.fi

 

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

Scroll to Top