ErgoModen helposti puettavat ulkovaatteet ovat suunnattu eritoten pyörätuolia käyttäville tuomaan lämpöä ja helpottamaan ulos lähtöä.

Tuoteinfo

ErgoModen helposti puettavat ulkovaatteet ovat suunnattu eritoten pyörätuolia käyttäville tuomaan lämpöä ja helpottamaan ulos lähtöä.

Topparukkaset ovat helposti puettavat kämmenselässä olevan vetoketjukiinnityksen ansiosta, ja pysyvät hyvin myös spastisissa käsissä. Rukkaset on tehty erittäin lämpimästä materiaalista, ja kestävät tuulta ja kosteutta.

Helposti puettava Tundra-lämpöpussi jaloille hylkii kosteutta ja likaa, sekä lämmittää pitemmilläkin ulkoiluretkillä.

Viima-toppaviitan saa helposti selän taakse ja siinä on pehmeä säädettävä huppu suojaamassa päätä. Sisävuoressa on suuret fleecetaskut, joissa käsiä voi lämmitellä. Takki hylkii kosteutta ja likaa.

Aamu-kesäviitta on kevyempi versio Viima-toppaviitasta. Takissa on fleece vuori, ja kädet saa takin ulkopuolelle edessä olevista käsiaukoista. 

Halla-takkiviitta on pitkä ja väljä talvitakki, jonka suuret hiha-aukot helpottavat pukeutumista.

Hinta: Topparukkaset vetoketjukiinnityksellä 68 e, Tundra-lämpöpussi jaloille 194 e, Viima-toppaviitta 265 e, Aamu-kesäviitta 206e, Halla-takkiviitta 309e.

Lisätietoa: https://www.ergomode.fi/

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

Scroll to Top