ÄlyDosetti

ÄlyDosetti on varhaisen tuen laite, joka muistuttaa lääkkeiden otosta oikeaan aikaan.

Tuoteinfo

ÄlyDosettia voidaan käyttää normaalin dosetin kanssa tai siihen voidaan liittää adapterin avulla Oma-annospakkaus pussi, jonka voi kustantaa apteekista.

ÄlyDosettiin voidaan asettaa 1-6 lääkkeenoton muistutusaikaa vuorokaudessa, mutta dosetin käyttäjän tulee itse tietää mistä lokerikosta ottaa lääkkeet dosetista. Laite antaa lääkkeenottoaikana hälytyksen ja tämän jälkeen alkaa puhumaan kehoittaen ottamaan lääkkeet. Laite voidaan ohjelmoida muistuttamaan ottamaan myös nestemäiset lääkkeet, joita ei dosettiin saa. Mikäli dosetti nostetaan ennen lääkkeiden ottoa, laite kertoo, ettei lääkkeitä saa vielä ottaa. Lääkkeiden oton jälkeen kone kehoittaa palauttamaan dosetin paikoilleen takaisin.

Laitteeseen voidaan ohjelmoida joko miehen, tai naisen ääni asiakkaan tahdon mukaan. Käyttöääni vaihtoehtoina ovat suomi, englanti ja ruotsi.

Laitteeseen saadaan lisättyä viisi numeroa, joihin laite laittaa viestiä, mikäli lääkkeet ovat ottamatta. Laite on varhaisen tuen laite, joten se tulisi ottaa käyttöön mahdollisimman aikaisessa vaiheessa muistisairautta, tai ennen sen puhkeamista. Laite toimitetaan valmiiksi ohjelmoituna.

Laitteeseen on saatavilla lisäosia kuten turvaranneke, palohälytin, vesivahti ja ovivahti. Lisäosat ohjelmoidaan valmiiksi. Laitetta suositellaan pitämään verkkovirrassa, mutta laitteessa on kuitenkin myös akku.

Hinta: 195 e, +25 e/ per lisäosa

Lisätietoa: https://www.dosecontrol.fi/

 

 

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE