ÄlyDosetti on varhaisen tuen älyteknologinen laite. Yksi alusta, monta toimintaa.

Tuoteinfo

DoseControl ÄlyDosetti on varhaisen tuen älyteknologinen laite ja ratkaisu. Lääkkeenottomuistutuksen lisäksi laitteeseen on mahdollista liittää tarpeen mukaan turvaranneke, ovivahti, palovaroitin tai vesivahinko vahti.

ÄlyDosettia voidaan käyttää normaalin dosetin kanssa tai siihen voidaan adapterin avulla liittää Oma-annospakkaus -pussi.

ÄlyDosettiin voidaan asettaa 1-6 lääkkeenoton muistutusaikaa vuorokaudessa. Dosetin käyttäjän tulee kuitenkin itse tietää, mistä lokerikosta ottaa lääkkeet. Laite antaa lääkkeenottoaikana hälytyksen ja tämän jälkeen alkaa puhumaan kehottaen ottamaan lääkkeet. Laite voidaan ohjelmoida muistuttamaan ottamaan myös nestemäiset lääkkeet, joita ei dosettiin saa. Mikäli dosetti nostetaan ennen lääkkeiden ottoa, laite kertoo, ettei lääkkeitä saa vielä ottaa. Lääkkeiden oton jälkeen kone kehottaa palauttamaan dosetin paikoilleen takaisin.

Laitteeseen voidaan ohjelmoida joko miehen tai naisen ääni. Kielivaihtoehtoina ovat suomi, englanti ja ruotsi.

Laitteeseen saadaan lisättyä viisi puhelinnumeroa, joihin laite lähettää viestin, mikäli lääkkeet ovat ottamatta. Laite on varhaisen tuen laite, joten se tulisi ottaa käyttöön mahdollisimman aikaisessa vaiheessa muistisairautta, tai ennen sen puhkeamista. Laite toimitetaan valmiiksi ohjelmoituna.

Laitteeseen on saatavilla lisäosia kuten turvaranneke, palohälytin, vesivahti ja ovivahti. Lisäosat ohjelmoidaan valmiiksi. Laitetta suositellaan pitämään verkkovirrassa, mutta laitteessa on myös akku.

Hinta: 195 e, +25 e/ per lisäosa

Lisätietoa: https://www.dosecontrol.fi/

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

Scroll to Top