Evondos lääkeannostelurobotti antaa oikeat lääkkeet oikeaan aikaan

Tuoteinfo

Evondos antaa oikeat lääkkeet oikeaan aikaan. Lääkkeiden ottajan tarvitsee vain painaa nappia saadakseen lääkeannospussin. Laite ohjeistaa käyttäjäänsä toimimaan oikein lääkkeenottotilanteessa. Laitteen täytön hoitaa esimerkiksi kotihoitaja (organisaatio, jonka kautta Evondos on hankittu asiakkaalle), ja koneessa käytetään apteekin lääkeannospusseja. Evondos lääkeannostelurobotti on henkilökohtainen, eli sitä voi käyttää yksi henkilö kerrallaan. Evondos tarkastaa lääkkeitä antaessa, onko lääkeannospussissa juuri oikean henkilön tiedot. Lääkeannostelurobotin asetuksista pystyy säätämään laitetta juuri käyttäjälleen sopivaksi, mm. ääniasetusten kautta. Laite soveltuu henkilöille, jotka ovat hoitomyönteisiä, sillä laite antaa henkilölle lääkkeet, mutta ei vahdi niiden ottoa.

Hinta: Kuukausihinta vaihtelee kappalemäärittäin, 200 euron molemmin puolin. (Laite hankitaan pääasiassa jonkin organisaation välityksellä, Evondos palvelussa pyritään, että laite olisi käyttäjälleen maksuton)

Lisätietoa: https://www.evondos.fi/

 

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

 

Scroll to Top