Innohome Liesihälytin seuraa käyttäjän liedenkäyttöä ja varoittaa vaaratilanteista jo ennen myrkyllisten kaasujen muodostumista ja mahdollisen tulipalon syttymistä.

Tuoteinfo

Innohome Liesihälytin seuraa käyttäjän liedenkäyttöä sekä varoittaa vaaratilanteista älykkäästi ja ennakoivasti jo ennen myrkyllisten kaasujen muodostumista ja mahdollisen tulipalon syttymistä.

Liesihälyttimessä on käytetty itseoppivaa teknologiaa, joka oppii käyttäjän ruoanlaittotavat. Tällöin Liesihälytin pystyy tunnistamaan tarkasti vaaratilanteet.

Liesihälytin kiinnitetään liesituulettimeen magneeteilla tai halutessaan liesihälyttimen voi kiinnittää ruuveilla seinälle. Hälytin ei vaadi johtoja tai sähkönsyöttöä, sillä laite toimii paristoilla.

Hinta: 23-35 e

Lisätietoa: https://www2.innohome.com/fi/liesihalytin-sa101/

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

 

Scroll to Top