Innohome Palovahti sammuttaa siihen kytketystä laitteesta virran tunnistaessaan hälytyssignaalin.

Tuoteinfo

Innohome Palovahti SSC100 on liitettävissä kaikkiin kodin sähkölaitteisiin sekä kodin turvapuhelinjärjestelmään. Palovahti tuo tehokasta lisäturvaa kotiin monella eri tavalla.

Palovahti tunnistaa hälytyssignaalin (savu, häkä tai kaasu) ja katkaisee siihen kytketystä laitteesta virran. Palovahdissa on myös ajastin yli 40 W laitteille.

Lisähälytin voidaan asentaa Palovahdin oman valo- ja äänihälytyksen lisäksi. Se voidaan asettaa aktivoimaan mikä tahansa kodin laite (esimerkiksi valaisin) vaaratilanteessa, jolloin valittu laite toimii lisähälyttimenä. Tämä lisää turvallisuutta mm. henkilöille, jotka kärsivät heikentyneestä kuulosta.

Palovahti on myös kätevästi liitettävissä kodin turvapuhelinjärjestelmään. Vaaratilanteessa Palovahti lähettää hälytyksen turvapuhelinkeskukseen.

Hinta:

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

Scroll to Top