Pesevä ja kuivaava WC–bidee.

Tuoteinfo

WC–bidee on  WC–istuimen päälle asennettava elektroninen bidee, joka pesee alapään puhtaaksi ja kuivaa lämpöisellä ilmalla. WC–bidee (kutsutaan usein myös Washletiksi) korvaa wc –paperin kokonaan tai sitä voidaan käyttää paperin jälkeen pesun suorittamiseen. Vedellä peseminen on hellävaraista ja hygieenistä, vähentää ihon ärsytystä ja säästää luontoa.

Vesipesu on hyvä vaihtoehto silloin, kun WC-paperin käyttö jostain syystä on hankalaa tai ei onnistu ollenkaan esimerkiksi iän, jäykkyyden, lihasheikkouden, reuman tai tapaturman takia. Veden lämpötila ja pesupaine säädetään etukäteen halutuksi kaukosäätimestä, jolloin pesu on miellyttävä ja aina juuri sopiva.

Pesevä ja kuivaava WC–bidee lyhyesti:

  • sopii kaikille: aikuisille, lapsille, vanhuksille ja toimintarajoitteisille
  • pesee miellyttävästi ja lopputulos on aina hyvä. Vesipesu puhdistaa parhaiten alapään ja ehkäisee ihoärtymystä ja tulehduksia
  • WC käyntiin ei tarvita välttämättä enää WC–paperia ollenkaan
  • WC–bidee on helppo asentaa eikä tarvitse lisätilaa
  • WC:ssä käyttökustannukset ovat matalat (veden ja sähkön kulutus vähäistä)
  • mikäli henkilö tarvitsee apua WC käyntiin, WC–bidee mahdollistaa omatoimisen wc asioinnin ja vähentää avun tarvetta

Jasmin Care voidaan asentaa kaikkiin WC–istuimiin ja Jasmin Care XL malli, jossa isompi wc –rengas, lähes kaikkiin WC–istuimiin, varsinkin korottajan kanssa.

Hinta: 1599,60€

Lisätietoa: https://www.viudetta.fi/tuotteet/jasmin-care

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE

Scroll to Top