Medeka Spoteee

Medeka Spoteee – ohjelmisto tarjoaa mielenkiintoa ja motivaatiota sisäharjoitteluun.

Tuoteinfo

Medeka tarjoaa Spoteee – ohjelmistonsa avulla mielekkyyttä ja motivaatiota sisäharjoitteluun. Ohjelmiston avulla käyttäjä juoksee, kävelee tai pyöräilee ympäri maailmaa, niin tunnetuimpien nähtävyyksien kuin upeimpien luontopolkujenkin varrella.

30 reitin aloituspaketin jälkeen käyttäjä saa kahden kuukauden välein 5 uutta reittiä videovalikoimaan. Niiden avulla luodaan käyttäjälle uutta viihdykettä sekä muodostetaan pitkäkestoisempia asiakassuhteita. Ohjelmisto on nopea ja helppokäyttöinen eikä se vaadi pitkiä alkuvalmisteluja ennen kuntoilun aloittamista.

Medeka Spoteee – ohjelmisto toimii HDMI -kaapelilla liitettynä esimerkiksi television näytöllä. Käyttäjä saa valita haluamansa reitin ja liikkumisnopeuden, jonka jälkeen hän aloittaa liikkumisen valitsemallaan kuntoilulaitteella (esim. kuntopyörä tai juoksumatto), ja näin kävelee valitsemissaan maisemissa.

Hinta: Vuokrattava, kuukausiveloitus alkaen 98 €
Lisätietoa: www.medeka.fi

 

Anna palautetta tästä tuotteesta:

Oheisen linkin kautta pääset antamaan palautetta kyseisestä tuotteesta. Mikäli haluat, että sinuun otetaan yhteyttä palautteeseesi liittyen, jätä yhteystietosi palautelomakkeelle. Muussa tapauksessa palautteesi on anonyymi. Palautteesi välitetään yhteistyökumppanille, jonka kautta tuote on Kokeilimossa esittelyssä. (linkki) PALAUTELOMAKE