Talo Haltiatar: Suihku- ja kodinhoito

Suihkutila

Suihkutilan seinät ovat sävyltään vaaleammat kuin lattia. Aistiesteettömässä asumisessa sävymaailma mielellään vaalenee ylöspäin, sillä se helpottaa tilojen hahmottamista. Suihkutilojen värimaailmassa on mukailtu luontoa ja kylpyhuoneeseen on valittu mattapintaiset laatat. Laatat eivät ole liukkaat, mikä tukee tilan turvallisuutta. Suihkun alla olevalla alueella on käytetty pienempää laattakokoa, jolloin käyttäjän on helpompi hahmottaa, missä kohdassa kuuluu seistä.

Suihkukalusteet

Suihkukalusteena ovat iholle lempeän tuntuiset sadesuihkut. Pesuaineille on puolestaan tehty seinään upotettu hylly, joka on reunustettu eri värisellä listalla. Suihkutilat ovat pienet, joten haasteita akustiikan kanssa ei ole. Ikkunaton suihkutila vaatii kuitenkin hyvän valaistuksen ja valaisimiksi on valittu spotti-valaisimet.

Kodinhoitotila

Samassa tilassa oleva kodinhoitotila toimii myös pukeutumistilana. Tilassa naulakot on aseteltu niin, että myös pienimmät käyttäjät ylettyvät omiin kylpytakkeihinsa ja pyyhkeisiinsä. Kodinhoitohuoneen liukuovien kaapit ovat mattapintaiset, eivätkä kiillä tai häikäise epämiellyttävästi. Kodinhoitohuoneessa työvalona toimii led-valonauha ja myöhemmin kaappien päälle asennettava valonauha tuo tilaan epäsuoraa valaistusta.

Pesu- ja puhdistusaineet

Talo Haltiattareen on valittu lisäksi iholle hellävaraisia pesu- ja puhdistusaineita. Esimerkiksi suomalaiset, hellävaraiset ja hajusteettomat Erisan-tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Turvallisesta ja monipuolisesta tuotesarjasta löytyy tuotteita niin pyykinpesuun kuin henkilöhygieniaankin. Samoin suomalaiset ja hajusteettomat Kiilto Airi-kodinhoitotuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Airi-tuotteet ovat lisäksi 100% nopeasti biohajoavia.

Tuotteet:

 

 

Scroll to Top