Ryhmille

Palvelut ryhmille

Tutustumiskäynnit

Opastetut tutustumiskäynnit ovat luonnollinen osa Kokeilimon ydintoimintaa ja ovatkin Kokeilimon ensisijainen palvelu ryhmille. Tutustumiskäynnin aikana Kokeilimon esittelijä kertoo ryhmälle esittelyssä olevista tuotteista ja ratkaisuista, neuvoo laitteiden ja välineiden valinnassa ja opastaa ryhmän jäseniä niiden käytössä. Tutustumiskäynnin sisältöä voidaan painottaa ryhmän toivomusten perusteella. 

Varaa oma tutustumiskäyntisi:

Kokouspaketit 

Kokeilimo-tilassa on mahdollista järjestää pienten ryhmien kokouksia. Kokeilimo tarjoaa kokoustilan noin 15 hengen ryhmälle. Lisäarvoa Kokeilimo-tila tuo erityisesti rauhallisen ja kodikkaan kokousympäristön kautta. Kokouksen yhteydessä asiakkaalla on mahdollisuus tutustua Kokeilimoon ja tilata esittely tai asiantuntijaluento kokouksen alkuun. Kokeilimosta löytyy tv, josta voi esittää mahdollisia kokousmateriaaleja oman koneen kautta. Tilaan on mahdollista tilata kokoustarjoilut asiakkaan toivomusten mukaisesti kampusravintola Skenestä.

Varaa oma kokouspakettisi:

Koulutus

Ryhmille voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisia koulutuspaketteja. Nämä palvelut toteutetaan SAMKin asiantuntijoiden toteuttamana.

Tilaa räätälöity koulutuspaketti:

Scroll to Top