Routine Factory -sovellus

Routine Factory -sovelluksen avulla pystyy luomaan erittäin yksityiskohtaisia viikko- ja päiväohjelmia, joihin voi lisätä kuvia, ääntä, värikoodeja ja hälytyksiä. Eri toimintoihin voi asettaa esimerkiksi värikoodit ja niihin voi ladata kuvia sovelluksen omasta kuvapankista. Toimintoihin ja tehtäviin saa halutessaan asetettua myös hälytyksen.

Ohjelmaan lisätyt tehtävät tukee päivän aikana kuitata joko tehdyiksi, yritetyiksi tai ohitetuiksi.

Sovelluksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä routinefactory.com -sivuston kautta ennen käyttöä. Verkkosivujen kautta itselle luotuja päivä- ja viikko-ohjelmia pystyy muokkaamaan paljon yksityiskohtaisemmin ja vaivattomammin kuin puhelimeen asennettavassa sovelluksessa. Verkkosivuilla tehdyt muutokset onneksi synkronoituvat kätevästi suoraan puhelinsovellukseen.

Kokonaisuudessaan sovellus sisältää paljon erilaisia säätömahdollisuuksia. Monien säätömahdollisuuksien vuoksi sovellus vaatii myös jonkin verran aikaa ja perehtymistä sen käyttöön. Lisäksi sovellus on englanninkielinen, mikä saattaa osalla vaikeuttaa sen käyttöä.

Sovellukseen on saatavilla hyvät ja yksityiskohtaiset käyttöohjeet verkkosivuilla, saatavilla on myös ”schedule wizard”, joka auttaa askel askeleelta oman päivä- ja viikko-ohjelman luomisessa.

Voit tutusua sovellukseen osoittessa www.routinefactory.com tai ladata sen Google Play -kaupasta

Sovellus on saatavilla kahdeksi viikoksi ilmaiseksi, jonka jälkeen se maksaa vuodessa 35€/henkilö. Maksu henkilöä kohden on pienempi, mitä useammalle laitteelle sovelluksen haluaa.

Scroll to Top