Idealainaamo

 

Tietoa Idealainaamosta

DigiNepsy-hanke tulee sanoista digitaalisuus ja neuropsykiatriset vaikeudet. Hanke kehittää ja kokoaa yhteen sellaisia digitaalisia ratkaisuja, joista nuoret ja aikuiset nepsy-henkilöt voivat hyötyä. Erityisesti hanke keskittyy toiminnanohjaustaitoja ja rentoutumista tukeviin digitaalisiin ratkaisuihin. DigiNepsy-hankkeen puitteissa valitut ja kehitetyt ratkaisut on koottu idealainaamoon, josta jokainen voi valita ja jalostaa juuri itselleen, asiakkaalleen tai läheiselleen sopivia arjen tukimuotoja.

Lue lisää hankkeesta

Kuuntele NepsyCast podcast-sarjaa

 

Toiminnanohjauksen tukeminen

Täältä löydät DigiNepsy-hankkeessa kehitettyjä ja koottuja toiminnanohjausta tukevia ratkaisuja. Tarvitsemme toiminnanohjaus oikeastaan kaikissa arjen toiminnoissa ja siksi toiminnanohjausta tukevat ratkaisut ja sovellukset ovat tärkeitä.

Poiminnat

Kahvikeittimen lataaminen aamuksi


Avaa vinkki

Työnhaku


Avaa vinkki

Muistilaput


Avaa vinkki

Tutustu vinkkeihin

 

Vinkkejä rentoutuksen tueksi

Täältä löydät DigiNepsy-hankkeessa koottuja ja kehitettyjä rentoutumista ja aistiesteettömyyttä tukevia ratkaisuja. Jotta jokaisella meistä olisi mahdollisuus hyödyntää omia kykyjään, liiallisen kuormituksen ehkäisy on avainasemassa. Stressin ja kuormituksen ehkäisy tarkoittaa ennen kaikkea itsetuntemusta ja itselle sopivan kokoisten tavoitteiden asettamista. Tämän rinnalla myös aisteille miellyttävien ympäristöjen luominen sekä omaan arkeen sopivien rentoutuskeinojen löytäminen on olennaista.

Poiminnat

Ei vielä näytettäviä vinkkejä

Tutustu vinkkeihin

 

Lisää aiheesta

Haluatko kertoa kokemuksiasi hankkeessa tuotetuista toiminnanohjausta, rentoutumista ja aistiesteettömyyttä tukevista sovelluksista? Tai haluatko muuten kuulla lisää DigiNepsy-hankkeesta?

Ota yhteyttä: Krista Toivonen, krista.toivonen@samk.fi

 

Linkit

Porin kirjaston materiaalit

Samdy ry